Bent u op zoek naar een professioneel aannemer in de regio Deurne? Zoek dan niet langer maar kies voor Domino-Bouw voor al uw bouwwerken!

Contacteer ons

Bel ons
Modern, klassiek of landelijk

Stijlvolle badkamerrenovatie

Een plaats die rustgevend, verkwikkend en relaxerend tegelijk moet zijn binnenshuis is ongetwijfeld de badkamer. Zorg daarom voor een badkamer die perfect bij u en uw stijl past en contacteer Domino-Bouw voor badkamerrenovatie regio Deurne.

Totale metamorfose

Is uw badkamer verouderd of wenst u een douche in plaats van een bad of omgekeerd. Dan zorgen wij ervoor dat deze ruimte totaal omgetoverd wordt tot hetgeen u voor ogen hebt. Wij voeren de volledige renovatie van A tot Z uit zodat u slechts met één opdrachtgever hoeft te werken.

Snelle opstart

Afhankelijk van de drukte zorgen wij voor een snelle opstart. Dit kan zijn binnen de twee weken in kalmere periodes of tot anderhalve maand in drukkere tijden. Samen met onze klanten bespreken wij steeds uitvoerig de wensen en eventuele deadlines.

Contact

Benieuwd naar onze diensten of een offerte gewenst? Neem dan vandaag nog contact op met specialist in badkamerrenovatie Domino-Bouw te Deurne!

Clikc+