Bent u op zoek naar een professioneel aannemer in de regio Deurne? Zoek dan niet langer maar kies voor Domino-Bouw voor al uw bouwwerken!

Contacteer ons

Bel ons
Renoveren op maat

Perfect uitgevoerde renovatiewerken

Zowel voor sanitair- en elektriciteitswerken, betegeling of badkamer- en algemene renovatiewerken kunt u bij Domino-Bouw in Deurne terecht. Wij maken gebruik van kwaliteitsvolle materialen die ervoor zorgen dat de renovatie vlot verloopt. Ook het eindresultaat is op die manier steeds perfect.

Gepersonaliseerde offerte

Bij elke opdracht komen wij eerst langs om de uit te voeren werken grondig te analyseren. Daarna stellen we een gedetailleerde offerte op. Gaat u akkoord met deze offerte, dan bekijken we samen de planning en stellen we een datum voorop om op te starten.

Erkende leveranciers

Wij werken samen met erkende leveranciers die enkel kwaliteitsmaterialen leveren. U kiest als klant zelf bij wie u de materialen besteld. Hebt u geen enkel idee waar u terecht kunt, dan geven wij u graag vakkundig advies.

Contact

Zoek niet langer naar een aannemer om uw renovatiewerken regio Deurne Antwerpen uit te voeren maar contacteer Domino-Bouw! Wij helpen u graag verder!

Clikc+