Bent u op zoek naar een professioneel aannemer in de regio Deurne? Zoek dan niet langer maar kies voor Domino-Bouw voor al uw bouwwerken!

Contacteer ons

Bel ons
Muur- en vloerbetegeling

Tegelwerken door Domino-Bouw

Uw muur- of vloerbetegeling wordt door ons met de grootste zorg aangepakt. Na een eerste bezoek ter plaatse (indien mogelijk) analyseren wij uw wensen en zorgen wij voor de opmaak van een offerte. Ook de tegelkeuze wordt uitvoerig besproken zodat we meteen weten hoe lang de uit te voeren werken zullen duren.

Wandbetegeling

Tegelwerken aan muren en wanden in uw woning of zaak regio Deurne of Antwerpen behoren tot onze specialiteiten. Onze jarenlange ervaring en diverse opleidingen zorgen voor een perfect resultaat. Ons advies is steeds vrijblijvend en wordt perfect afgestemd op uw behoeftes. Uw tegels kunnen zowel in de badkamer als in diverse andere ruimtes geplaatst worden.

Vloeren

Ook het plaatsen van nieuwe en uitbreken van bestaande vloeren kunt u door Domino-Bouw laten uitvoeren. Het afval kan door ons meegenomen worden mits betaling van een meerprijs maar u kunt uiteraard ook zelf alles verwijderen.

Contact

Laat uw tegelwerken regio Deurne niet zomaar door eender welke aannemer uitvoeren maar kies voor Domino-Bouw en sta versteld van het mooie eindresultaat!

Clikc+